Så da bestemte jeg meg for å prøve meg på en oppskrift på en bountykake som jeg fant i ett blad.
Den ble veldig saftig og god.
Anbefales :)
Oppskrift:
Til bunnen:
3egg
4 1/2 dl sukker
1 1/2 dl vaniljesukker
3 ts bakepulver
4 ss kakao
225 gram smør
2 dl kokende vann
Ca 5 dl hvetemel
Kokoskrem:
225 gram smør
4 dl melis
2 egg
200 gram kokos
Pynt:
200 gram lys sjokolade
1/2 ss nøytral olje
( jeg valgte og bruke 200g melkesjokolade).
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao.
Smelt smøret og ha i vannet slik at det koker opp samtidig. Avkjøl litt før du har det i røren.
Hell røren i formen og stek midt i ovnen i ca 25 min på 175 grader.
Avkjøl kaken i formen. Når den er avkjølt setter du den i fryseren i ca 30 minutter.
Kokoskrem:
Smelt smøret i en kjele.
Rør inn kokos, melis og egg.
Smør kokoskremen på kakebunnen, og sett kaken kalt mens du lager sjokoladeglasuren.
Glasur:
Smelt sjokoladen over vannbad. Rør inn oljen.
Ha glasuren over kaken og sett den kjølig til glasuren har stivnet.
Til denne oppskriften brukte jeg en langpanne på 24 x 30 cm.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar