Translate

onsdag 14. august 2013

Oreodessert i porsjonsskåler.

Den populære oreo er bare så utrolig god. Og vi digger den som oreodessert, mye bedre enn kaken. 

Her er ingrediensene du trenger.

Framgangsmåte:
Knus begge pakkene med oreo i blender.
Hvis du ikke har blender går det fint å knuse kjeksene, ved å tømme de i en brødpose og slå med en kjevle.

Kremfløte piskes stivt til krem med 300 gram melis.
Tilsett vaniljekrem og Philadelphia osten og pisk til massen er glatt.
Legg lagvis med kjeks og krem.

Pyntes med det dere måtte ønske.
Jeg valgte og pynte disse med jordbær, physalis og sjokolade :-)

Skålene som er brukt, kjøpte jeg på søstrene grene. 

Bruker også å servere oreodessert i bursdagsselskap o.l. Bruker da samme oppskrift og legger kjeks og krem lagvis i en stor skål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar